ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI DIŞ TİCARET VE PAZARLAMA EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitim Tarihi;

27 Nisan – 14 Temmuz 2024 Tarihlerinde 09:30 – 13:20 saatleri arasında yapılacaktır.

Eğitim Tarihleri :

• 7 Temmuz Pazar
  • 13 Temmuz Cumartesi
  • 14 Temmuz Pazar

Eğitim kayıtlarımız devam etmektedir.

Kesin Kayıt Son Tarih:  22 Nisan 2024

Eğitim Programları için Ön kayıt Formu doldurmanız gerekmektedir.

Ön kayıt başvurusu sonrasında katılımcılar ile iletişime geçilecektir.

Eğitime kayıt yaptırmak için SEDAM web sayfasında bulunan https://sedambasvuru.cankaya.edu.tr/Account/Login ön kayıt formunu doldurup  9.000 TL eğitim ücretini,(Eğitim Ücretinin kesin kayıt tarihlerinde içerisinde yapılması önemle rica olunur.) aşağıda belirtilen IBAN numarasına yatırıp, dekontu ve kimliğinizi sedam@cankaya.edu.tr adresine mail atmanız yeterlidir.

EĞİTİMİN AMACI

Dış ticarete yeni başlayan ya da hâlihazırda dış ticaret ile ilgilenenlere yönelik olan eğitim ile konunun tüm başlıklarının uygulamalı olarak ele alınması, bu sayede katılımcıların, uluslararası ticaret alanında hem pazarlama hem de operasyonel bazda yetişmelerini sağlayarak tüm süreçleri yürütüp takip edebilecekleri bir seviyeye ulaşmaları hedeflenmektedir.

Bu kapsamda; dış ticarette strateji ve yol haritası, e-ticaret, pazar ve müşteri bulma, dış ticaretin finansmanı, fiyatlandırma, belgeler, sözleşmeler, ihracat-ithalat-gümrük mevzuat ve işlemleri, dış ticarete yönelik teşvikler ve destekler, lojistik, ödeme ve teslim şekilleri gibi pek çok konu, uygulamanın içinden gelen eğitmenler tarafından uygulamalı olarak aktarılacaktır.

Ayrıca eğitim süresince proje çalışması yapılacak ve böylece derslerde aktarılanlar katılımcılar tarafından birebir uygulamaya dönüştürülecektir.

KONULAR

• Uluslararası Ticaret Sistemleri
  • Dış Ticarette Strateji
  • Dış Ticaret Terminolojisi
  • İhracatta Pazarlama
  • E-Ticaret Uygulamaları
  • Uluslararası Fuarlara Katılım
  • İhracata Yönelik Teşvik Sistemi
  • Dış Ticarette Sözleşmeler
  • Dış Ticarette Nakliye
  • Dış Ticaretin Finansmanı
  • Türk Kambiyo Mevzuatı
  • Dış Ticarette Muhasebe ve Vergi
  • Gümrük Beyannamesi ve Doldurulması
  • Dış Ticarette Lojistik
  • Dış Ticarette Kullanılan Ticari Belgeler ve Doldurma Teknikleri

EĞİTİM SÜRESİ ve UYGULAMA

Eğitim süresi 80 saattir. Eğitim SEDAM-Balgat tesislerinden yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Katılımcılara uygulamalı proje ve sınavın sonunda sertifika verilecektir.

• Eğitim Ücretleri;  9.000TL
  • Eğitim Ücretleri kesin kayıt sırasında ödenecektir. Ücret yatırmadan önce Lütfen SEDAM ile iletişime geçiniz.
  • Banka Hesap Bilgileri:
  • Banka : T. Vakıflar Bankası
  • Şube: Meşrutiyet Şubesi
  • Hesap Adı :Çankaya Üniversitesi İktisadi İşletmesi
  • Hesap No: 00158007305507841
  • IBAN No: TR 5700 0150 0158 0073 0550 7841
  • Eğitim Adresi/İletişim;
  • Tel: 0312 284 45 00 / 369-271 / 0312 233 14 60
  • Web: sedam.cankaya.edu.tr
  • Mail: sedam@cankaya.edu.tr
  • Yeterli Katılımcı Sayısına Ulaşılamadığı Taktirde Eğitimin Ertelenmesi veya İptali Hakları Saklı Tutulmaktadır.