FARKINDALIK VE TOPLULUK KARŞISINDA ETKİLİ KONUŞMA SERTİFİKA PROGRAMI
1 MART – 24 MART 2016

Programın Amacı
Bu programda insanların öncelikle kendi özelliklerinin farkına vararak, iç dinamiklerinin harekete geçirilmesi hedeflenmektedir. Programdaki uygulamalarla iletişim becerilerini geliştiren katılımcılar,  topluluk karşısında kendilerini daha iyi ifade edebilmektedir.

Programda İzlenen Yöntem
Uygulamalı yapılan eğitimin her bölümünde katılımcılar topluluk karşısında konuşmakta ve konular teatral şekilde işlenmektedir.

Programın Konuları
Kendini Tanıma (Cesaretin Artırılması), Beden Dili (Jestle Konuşmak), Dinleyicileri Etkilemek
(Heyecanla Konuşma), Asalak Sözcükler – Konuşma Formülü, Konuşma Formülünün Kullanılması – Bir Konuşmayı Dinlerken Nelere Dikkat Edilmelidir, İletişim Becerilerinin Hayatımızdaki Uygulamaları, Doğaçtan Konuşma, Sorun Çözme Yöntemi/Stres ve Stres’in Yönetilmesi Kompliman, Konuşma/Dinleme Testlerinin, Video Kayıtları Üzerinden Katılımcılarla Birlikte Değerlendirilmesi.

Ders Programı

Programın Süresi
24 Saat (Haftada 6 Saat )

Hafta İçi
Salı                      18:00 – 21:00
Perşembe             18:00 – 21:00

Hafta Sonu
Cumartesi            10:00 – 13:00                                                                                                                        Pazar                   10:00 – 13:00

Kayıt
Kayıtlar şahsen, telefon, e-posta veya faks yoluyla kimlik bilgileri bildirilerek yapılabilir. Ücret katılımcı başına 400 TL’dir (%8 KDV dahil) ve 2 taksitte ödenir. Program ücreti Vakıfbank Meşrutiyet Şubesi’nde bulunan 00158007260429262 numaralı hesaba yatırılıp dekontu SEDAM Müdürlüğü’ne teslim edilir.

Katılımcılar
Programa herkes katılabilir.