BAŞKENT ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ve ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YENİ NESİL İŞLETMECİLİK SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitim Tarihleri; 11 Mayıs – 29 Haziran  2024

Program; Salı günleri 18:30 – 21:30 (online) Cumartesi günleri 10:00 – 13:00 (yüzyüze) arasında yapılacaktır.

• 11 Mayıs Cumartesi
  • 14 Mayıs  Salı (online)
  • 18 Mayıs Cumartesi
  • 21 Mayıs Salı (online)
  • 25 Mayıs Cumartesi
  • 28 Mayıs Salı (online)
  • 1 Haziran Cumartesi
  • 4 Haziran Salı (online)
  • 8 Haziran Cumartesi
  • 11 Haziran Salı (online)
  • 22 Haziran Salı (online)
  • 29 Haziran Cumartesi

Kayıtlarımız devam etmektedir.

Eğitim Programları için Ön kayıt Formu doldurmanız gerekmektedir.

Ön kayıt başvurusu sonrasında katılımcılar ile iletişime geçilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 05.05.2024

Ders Programı için Tıklayınız

Eğitime kayıt yaptırmak için SEDAM web sayfasında bulunan https://sedambasvuru.cankaya.edu.tr/Account/Login ön kayıt formunu doldurunuz. Eğitim ücretini SEDAM Müdürlüğü ile iletişime geçmeden lütfen yatırmayınız ( 3.300 TL), kesin kayıt için katılımcılarımız ile iletişime geçildikten sonra eğitim ücretini lütfen aşağıda belirtilen IBAN numarasına yatırıp, ödeme dekontunu kimliğiniz ile birlikte sedam@cankaya.edu.tr adresine mail atmanız yeterlidir.

EĞİTİMİN AMACI;

Temel işletmecilik ile ilgili katılımcılara yeni bir perspektif kazandırılması, çeşitli yönetim alanlarında uygulanabilecek yeni yaklaşımlarla ilgili temel bilgi edinilmesi.

KONULAR;

• Türkiye Ekonomisi
  • Mali Tablolar
  • İşletme Stratejisi
  • Çevrimiçi Pazarlama Teknikleri
  • Pazarlama ve Satış Yönetimi İlkeleri
  • İşletme Yönetimi Prensipleri
  • Üretim Planlaması
  • İşletme Lojistiği
  • İşletme Finansı
  • Dış Ticaret Terminolojisi ve Uygulamaları
  • Veri İşleme ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

EĞİTİM SÜRESİ ve UYGULAMA

Eğitim süresi 36 saattir. Eğitim online ve yüz yüze olarak SEDAM-Balgat tesislerinden gerçekleştirilecektir. Eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verilecektir. Eğitim Çankaya Üniversitesi Akademisyenleri tarafından gerçekleştirilecektir.

• Eğitim Ücretleri;  3.300TL
  • Eğitim Ücretleri kesin kayıt sırasında ödenecektir. Ücret yatırmadan önce Lütfen SEDAM ile iletişime geçiniz.
  • Banka Hesap Bilgileri:
  • Banka : T. Vakıflar Bankası
  • Şube: Meşrutiyet Şubesi
  • Hesap Adı :Çankaya Üniversitesi İktisadi İşletmesi
  • Hesap No: 00158007305507841
  • IBAN No: TR 5700 0150 0158 0073 0550 7841
  • Eğitim Adresi/İletişim;
  • Tel: 0312 284 45 00-369 / 0312 233 14 60
  • Web: sedam.cankaya.edu.tr
  • Mail: sedam@cankaya.edu.tr
  • Yeterli Katılımcı Sayısına Ulaşılamadığı Taktirde Eğitimin Ertelenmesi veya İptali Hakları Saklı Tutulmaktadır.