ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ FİNANSAL PİYASALAR VE UYGULAMALI TEKNİK ANALİZ EĞİTİMLERİ

Eğitim Tarihi;

27 – 28 Nisan 2024 Tarihlerinde yapılacaktır.

Eğitim Tarihleri :

• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • 28 Nisan 2024 Pazar

Eğitim kayıtlarımız devam etmektedir.

Kesin Kayıt Son Tarih:  22 Nisan 2024

Eğitim Programları için Ön kayıt Formu doldurmanız gerekmektedir.

Ön kayıt başvurusu sonrasında katılımcılar ile iletişime geçilecektir.

Eğitime kayıt yaptırmak için SEDAM web sayfasında bulunan https://sedambasvuru.cankaya.edu.tr/Account/Login ön kayıt formunu doldurup  1500 TL eğitim ücretini,(Eğitim Ücretinin kesin kayıt tarihlerinde içerisinde yapılması önemle rica olunur.) aşağıda belirtilen IBAN numarasına yatırıp, dekontu ve kimliğinizi sedam@cankaya.edu.tr adresine mail atmanız yeterlidir.

EĞİTİMİN AMACI

Katılımcı eğitim sonunda, Finansal piyasaları işleyişi hakkında genel bilgilere hâkim olarak, teknik analiz bilgisi ile teknik analiz uygulamalarına temel düzeyde sahip olacak ve finansal bir enstrümanın teknik analizini yapıp, grafikleri anlayıp, yorumlayabilecektir. Finansal konuları grafiklerle anlatım ve grafikleri anlama konusunda beceri kazanacaktır.

HEDEF KİTLE

Finansal piyasalara ilgi duyan, yatırımcı olan teknik analiz konusunda temel düzeyde eğitim almak isteyen tüm bireyler.

KONULAR

• Finansal Piyasalar ve İşleyişi.
  • Teknik Analiz Nedir?
  • Teknik Analizin Mantığı.
  • Dow Teorisi.
  • Grafik Türleri.
  • Hacim ve Açık pozisyon, Grafik Süreleri, Destek, Direnç.
  • Grafik Formasyonları.
  • İndikatörler (Göstergeler).
  • Teknik analiz uygulamaları.

EĞİTİM SÜRESİ ve UYGULAMA

Eğitim süresi 2 gün ve saat 10:00-17:00 arasında toplam 14 saat olarak planlanmıştır. Her katılımcı için bir bilgisayar mevcut olup, teknik analiz uygulamaları Matriks veri terminalleri üzerinden yapılacaktır.

• Eğitim Ücretleri;  1500TL
  • Eğitim Ücretleri kesin kayıt sırasında ödenecektir. Ücret yatırmadan önce Lütfen SEDAM ile iletişime geçiniz.
  • Eğitim kontenjanı her sınıf için 12 katılımcı ile sınırlıdır.
  • Banka Hesap Bilgileri:
  • Banka : T. Vakıflar Bankası
  • Şube: Meşrutiyet Şubesi
  • Hesap Adı :Çankaya Üniversitesi İktisadi İşletmesi
  • Hesap No: 00158007305507841
  • IBAN No: TR 5700 0150 0158 0073 0550 7841
  • Eğitim Adresi/İletişim;
  • Tel: 0312 284 45 00 / 369-271 / 0312 233 14 60
  • Web: sedam.cankaya.edu.tr
  • Mail: sedam@cankaya.edu.tr
  • Yeterli Katılımcı Sayısına Ulaşılamadığı Taktirde Eğitimin Ertelenmesi veya İptali Hakları Saklı Tutulmaktadır.